Stoneline квадратен тиган със стъклен капак (фи 24 х 24 см)

Направи VIP
  • Цена:
  • 183 лв.
  • Категория: Предлага
  • Публикувана на: 23.04.2018 10:34:37
  • Обява номер: 31043

Обявата е видяна 798

Алармирай

Описание на офертата

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Квадратен тиган със стъклен капак и капачка - дозатор ( 24 х 24 см)

Ако за някоя домакиня тигана O 28 cm изглежда твърде голям, то има и по - малък вариант O 24 см. Всички качества, които притежава по - големия тиган, има и този. Подсиленото дъно с дебелина 5, 4 мм позволява да се разпределя топлината равномерно върху цялата повърхност на съда, така че вашите продукти в него могат да се сготвят равномерно – както тези поставени в средата, така и тези в края на съда. Специално конструирания вътрешен дизайн на тигана създава възможност за 30 % повече обем, който да поддържа топлината на ястието за по - дълго време.

Другото уникално предимство на този тиган е, че можете, докато готвите да допълвате и подходящи сосове към ястието, благодарение на вградения дозатор в самата капачка. По този начин можете да приготвите вашето ястие още по - апетитно. От Вас се изисква единствено да добавите в легенчето на капачката лъжичка ром, вино, бира, любим сос, масло или зехтин и тигана - чудо капка по капка ще доовкуси вашата храна. Всички ние знаем, че сосовете разнообразяват вкуса и асортимента на ястията, обогатяват състава им.

Благодарение на незалепващото каменно покритие, вие с лекота можете да почистите тигана и да сте готови за следващото му използване. Към всеки тиган има 2 броя памучни ръкохватки за дръжките.

Слоеве на съдовете STONELINE:
Stoneline ® топ покритие
Stoneline ® средно покритие
Stoneline ® базово покритие
Алуминий 3003
Външно силиконово покритиеДруги предложения