Харесайте страницата ни

България | За жената | Здраве | Диети | Полезни съвети | Любoпитни новини | Рецепти | Хороскопи | Тестове | Начин на живот | Забавно | Клюки | Автомобили | Тя и Той | Свят | Технологии | Криминални |

Изберете вашия любим модел чанта и ще разберете всички тайни на характера си


Изберете вашия любим модел чанта и ще разберете всички тайни на характера си

Изберете вашият любим модел чанта и в резултат на това ще узнаете повече за себе си и за неподозирани черти на характера си. Всичко, което е необходимо е - да изберете една чанта, която най-много ви харесва. Ще се изненадате колко добре и с каква точност, чантата може характеризира своя собственик.

 

Всяка жена е уникална по своему и всяка има различни предпочитания, идеали и вкусове. И това е страхотно! Представете си, ако всички ние харесвахме, например, една и съща чанта. Би било твърде скучно и безинтересно!

 

Днес ние ви предлагаме да направите най-женствения тест. Погледнете на предоставените на картинката чанти. Кой модел ви харесва най-много?

 

Чанта №1

Вие сте отговорен човек, който никога няма да подведе другите хора. Вашият девиз е: "Речено - Сторено!". На работата ви ценят и уважават. Ръководителите ви знаят, че винаги могат да разчитат на вас. Към възпитането на децата подхождате с пълна отговорност. Вероятно сте член на родителския комитет. Вие сте като майка Тереза, към която всички се обръщат да помолят за помощ и мили думи. Сред приятелките си сте тази, на която се крепи колектива. Вие отговаряте за това, да се съберете всички заедно на чаша кафе.

 

Чанта №2

Вие винаги сте в движение. Най-лошото изпитание за вас е - да седите между четирите стени. Към никого не се привързвате и от никого не зависите. Тази ваша черта е много привлекателна за мъжете. Имате много обожатели, но вие сте много придирчива. За дълго време можете да останете сама, но това изобщо не ви притеснява. Самотата, вие я възприемате като възможност да бъдете сама със себе си. Работите най-вероятно в някоя творческа сфера. Ако не, тогава се насочете към нея. Не бързате да имате деца.

 

Чанта №3

Вие сте образцова бизнес дама, която винаги е облечена безупречно. Имате донякъде властен характер. Харесва ви, когато ви слушат и следват инструкциите ви. От ранна възраст имате способността да ръководите хората. Ако не сте на ръководна длъжност, то вие се стремите към нея. Имате малко приятелки. Много повече - мъже приятели. В женския колектив дамите не ви харесват много. Впрочем, вие не страдате от това, нали имате с кого да общувате. Работохолик сте. Обичате да постигате целите си. Да се омъжите и да имате деца, е или твърде рано, или не сте в достатъчно зряла възраст.

 

Чанта №4

Ако това е вашият любим модел чанта, значи сте модерна млада дама, която живее в крак с времето. Вие сте в час с всички най-нови тенденции и новости в областта на красотата и модата. Ако все още не водите ваш блог или видео канал, знайте, че ще се случи! Посещавате всички модни събития във вашия град. Достатъчно свободни са възгледите ви. Като цяло, вие живеете, както й се иска на душата ви. Вие пътувате много. Ако решите, можете просто утре да излетите на почивка в екзотична страна.

 

Чанта №5

Практичността е принципа, по който живеете. Вие никога няма да толерирате нещо, което не ви харесва. Вие имате самочувствие. При дрехите, избирате комфорта и удобството. Същото се отнася и за прическата. Вие подстригвате косата си така, че да е красива, но без да се налагат особени грижи. Предпочитате грим в естествени тонове. Дълбоко в душата си, винаги съхранявате младостта и дори детската спонтанност. Вие сте доста общителни и имате много приятели. Подходящите професии са: художник, радио водещ, гримьор, стилист и илюстратор.

 

Чанта №6

Ако говорим за женственост, с вас не може да се конкурира нито една от гореописаните дами. Вие винаги изглеждате страхотно. Не таите в себе си обида. Имате много приятелки, с които често се срещате при пазаруване или в кафенето. Водите достатъчно безгрижен начин на живот, или мечтаете за това. Пътувате много, често посещавате различни светски мероприятия, на които завързвате полезни контакти.

 

А коя е вашата любима чанта? Разкажете ни в коментарите!
« Назад към всички новиниloading...

Други новини