Раница камуфлаж с кордура 80+15 л

  • Цена:
  • 227 лв.
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. София
  • Град: гр. София
  • Публикувана на: 20.11.2017 20:51:47
  • Обява номер: 38072
ИЗТЕКЛА ОБЯВА, проверете най-новите

Обявата е видяна 509

Алармирай

Описание на офертата

Раница камуфлаж с кордура

Производител : Tashev BG
Код на продукта : Кентавър 80+15

Дишаща; Регулиращ гръден колан с аварийна свирка; Двойно подсилено дъно; Cordura* с Teflon**, ципове YKK***, катарами DURAFLEX****;

Изработена изцяло от Cordura®.

Високоустойчива на голямо натоварване и интензивна употреба.

Моделът Кентавър 80+15 е за тези от вас, които използват раницата си често и продължително по труден терен и при различни условия, затова искат високоустойчив продукт с много дълъг живот.

Предлага всички опции за максимален комфорт: дишаща материя за всички контактни зони, VBS регулируема носеща система с ергономичен носещ блок и два долни регулатора, презрамки, с подобрена форма и с повече дишаща материя в зоната около врата, масивен кръстен колан, гръден колан за неподвижност и по-добро разпределяне на тежестта, ленти за ръце, джобове на кръстния колан за дребни аксесоари, нужни по време на движение, Н2О опция за носене на хидратираща система/кемълбек/воден резервоар/.

Раницата предлага всички опции за удобно носене на багаж вътре или закачен извън раницата: две камери с преграда с цип, допълнителен обем с подвижен капак, два джоба на капака, фронтални ленти за аксесоари, 2 позиции за пикел/щеки, странични компресионни ленти с джобове за рейки под тях, халки за багаж на дъното и ластичен шнур със стопер на капака  и отделение за добавяне на вградено покривало за дъжд, ако желаете да имате такова постоянно в раницата.

Тя е  с ниско тегло - при този обем, издръжливост, функционалност и комфорт

Характеристики:

Дишаща материя TEBOX® на контактните зони
Добре подплатен кръстен колан
Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки
с вградена аварийна свирка
Конструкция: Ергономичен S-образен гръб с
П-образна дуралуминиева рамка
Регулируема носеща система - VBS system
Допълнителен обем под подвижния капак
Две камери с преграда с цип
Джобове на кръстния колан с водоустойчиви ципове
Н2О опция за кемълбек-състои се от 3 елемента:
вътрешен джоб, отвор и халка на презрамката
2 вертикални челни ленти за аксесоари
Странични джобове за рейки
Два джоба на капака – вътрешен и обемен външен
Ключодържател в джоба на капака
Халки за закачване на екипировка на дъното
Халки с ластичен шнур за по-лека екипировка на капака
Държач за пикел или щеки от дясно
Място за пикел или щеки от ляво
Опция за добавяне на вградено покривало- ново
Дълги компресионни ленти -3х2 броя
Удължени фронтални долни и горни ленти
Ленти за ръце на презрамките – за опора на ръцете
Двойно подсилено дъно - ключова зона

Материали:

Раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura® с Teflon®, ципове YKK®, катарами DURAFLEX®

• Обем: 80L
• Допълнителен обем: 15L
• Височина: 83 сm
• Тегло: 2000 g

*Cordura - За производството му се използват изчистени полиамидни фибри, които са пресукани неколкократно. Влакното е  по-устойчиво при триене от обикновените найлонови влакна. Изключителната твърдост, издръжливост и еластичност на платовете, които се произвеждат от CORDURA®

**Teflon - Тефлоновия слой защитава тъканите на молекулярно ниво. Издържа на температури от -40 ºC до +50 ºC. Притежава силна защита от петна ( не се замърсява), водоотблъскващи своиства. Разстоянията между размерите на влакната на тефлона са по- малки от размерите на молекулите на замърсяващите вещества. Не пропускат вода, масла и други замърсяващи (правещи петна) вещества. Освен това е изключително издръжлива материя на надраскване и износване.

***YKK - Спиралата на Японската марка ципове е устойчива на силен страничен опън . Издържа на много ниски и много високи температури, влага, прах, замърсена среда и др. Животът на циповете зависи не само от степента на натоварване, но и от интензивността на употреба, т.е. от броя отваряния и затваряния. В това отношение YKK циповете са над 10 пъти по-дълготрайни от всички останали ципове. Търсете надписа YKK на плъзгача.

****DURAFLEX - USA катарами и ПВЦ детайли.  Еластичност за висока устойчивост на атмосферни въздействия. Изработени от ACETAL, който променя структурата си чак при -50°C, което ги прави високоустойчиви на големи натоварвания и ниски температури. Други предимства са доброто сцепление и ударна якост срещу появата на малки пукнатини.

 Други предложения