Ловна маска 2 в 1

Направи VIP
  • Цена:
  • 18 лв.
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. София
  • Град: гр. София
  • Публикувана на: 25.05.2017 11:52:43
  • Обява номер: 39764

Обявата е видяна 244

Алармирай

Описание на офертата

Ловна маска 2 в 1

Маска, шапка ил икърпа- вие избирате как да я ползвате .

Маската е проектирана да покрива лицето по време на лов на хищници или на водоплаващи птици.

Лека с малък обем и универсално приложение - проектирана да се поставя върху термо маска, върху плетена шапка или директно върху главата, а широкия отвор за очите осигуряава отлична видимост и позволява да се ползва дори с очила.

Освен като камуфлажна маска, може да се изплзва и като кърпа за глава, предпазайки главата и врата ви от слънцето.

Изработена от еластичен микрополиестер с камуфлажна шарка, маската се слива с обкръжаващата среда, размива формата на човешкото тяло, абсорбира UV и става невидима за патиците, животните и хората.

Налична в следните камуфлажни шарки:

 

REALTREE AP ™ SNOW CAMOUFLAGE - най-добрата камуфлажна шарка за сняг, както в гората така и на полето. Специалния дизайн на шарката, включващ дървестни клони и замъглен фон създава уникалния 3D ефект на Realtree.
Шарката се слива, както с гористата така и с открита местност.
Природните елементи включват, както широколистни така и иглолистни дървета и се сливат с фона във всяка местност.
 Съчетанието на различните полутонове размиват очертанията на човешката фигура независимо от околната осветеност.

REALTREE MAX-4 ® CAMO - Камуфлаж треви и тръстика - най-добрата и доминираща шарка за лов на водоплаващи птици и причината е, че те я игнорират. Шарката е изключително подходяща за открити пространства с тревиста растителност. Рисунката на Realtree Max-4 включва стръкове на посеви, клонки на дървета и листа. Шарката Realtree Max-4 е най-голямата камуфлажна рисунка на пазара.

REALTREE APG ™- Камуфлаж зелена гора - уникален, жив 3D ефект, благодарение на отпечатаните с реалистично качество клонки и мъгливия фон. Естествени елементи смесица от бор и широколистни дървета с маслено зелени листа отговарящи на повечето зелени гори. Светло сивото и неутралните основни цветове се сливат, както с каменисти така и с открити тревисти райони.
 Контраста на яркото и тъмното размиват очеранията на човешката фигура независимо от околната осветеност.

REALTREE AP HD - Универсален- за всякакви гористи или иглолистни местности . Камуфлаж е неутрален, отворен с контрастни и реалистични шарки. Всеки ловен камуфлаж трябва да бъде гъвкав и ефективен. С подобрен поцес на печата  High Definition ® (HD), така че моделът да бъде в  реалните ефекти на природата. AP-означава за всички цели.

Realtree Hardwoods Green HD ® - Камуфлаж широколистна гора - мулти функционална залена шарка Realtree hardwoods се слива с гористата растителност във всеки регион. Подходяща е за използване от ранна пролет до късна есен.
Изключителна реалистичност на изображенията прави шарката ефективна независимо, кой нюанс на зеленото преобладава през сезона.

 Други предложения