Курс по Руски език в Интер Алианс Стара Загора!!

Направи VIP
  • Цена:
  • Цена по договаряне
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. Стара Загора
  • Публикувана на: 13.03.2018 10:51:32
  • Обява номер: 14383

Обявата е видяна 588

Алармирай

Описание на офертата

Лицензираният Професионален  център  за Обучение “ИНТЕР АЛИАНС” Випредлага специализирано обучение по  Руски език І-ІІІ ниво в 80 учебни часа.Ние сме езиков център с  дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. При нас работят квалифицирани и опитни филолози по най-новите и успешни системи за преподаване на съответния език. Сформираме малки групи с цел индивидуална работа на преподавателите с курсистите.В курса на обучение, Вие ще развиете уменията си за устна и писмена комуникация и правилно изразяване, ще превеждате от и на руски език и ще усъвършенствате граматиката и лексиката си с над 2000 думи.
Всички наши преподаватели са завършили руска филология и имат дългогодишен опит в преподаването на руски език. Курсовете по руски езиксе провеждат по най-новите и актуални системи на преподаване  с комуникативна насоченост. Учебното съдържание е съобразено с международните стандарти за владеене на руския език като чужд. Издаваме легитимен сетификат след завършване  на курса, съгласно МОН.
За повече информациязаповядайте при нас на адрес: гр. Стара Загора, бул.”Цар Симеон Велики”96, вх.Б, ет.1 /В масивната кооперация до бизнес-входа на Верея, с-у новите търговски центрове/; тел. 042/ 60 53 63; 0895/ 622 470 interalliance_stz@abv.bg, skype: interalliance_stz, http://interalliancestz.alle.bg, http://www.interalliance.bgДруги предложения