Курсове по ФРЕНСКИ ЕЗИК в Интер Алианс

Направи VIP
  • Цена:
  • Цена по договаряне
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. Стара Загора
  • Публикувана на: 13.03.2018 10:51:56
  • Обява номер: 14385

Обявата е видяна 682

Алармирай

Описание на офертата

Лицензираният Професионален център  за Обучение“ИНТЕР АЛИАНС” Ви предлага специализирано обучение по Френски език за начинаещи и напреднали от І – ІIIниво в 80 yчебни часа.Високият стандарт в обучението ни е осигурен от квалифицираните ни преподаватели и съвременна учебна база.

Работи се по системата CAMPUS– изцяло съобразена със съвременните постижения на методиката по чуждо езиково обучение. В учебния процес наблягаме както на говорните умения, така и на граматическите занятия и писменото владеене на езика. Възпроизвеждат  се реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Броят на курсистите в група е от пет до осем човека, което позволява добра индивидуална работа с всеки един курсист!

Предлагаме и индивидуално обучение, организирано съобразно изготвен за Вас график, оптимално съобразен с Вашите възможности и потребности. При индивидуалното обучение ще получите познания и за използваната терминология от сферата на професионалната Ви реализация.След всяко завършено ниво на обучение, центърът издава заверено легитимно удостоверение за придобитите знания.

За информация и записване: гр. Стара Загора, бул.”Цар Симеон Велики №96", вх.Б, ет.1 /В масивната кооперация до бизнес-входа на Верея, с/у новите търговски центрове/; тел. 042/ 60 53 63; 0895/ 622 470, interalliance_stz@abv.bg, skype: interalliance_stz, http://interalliancestz.alle.bg, http://www.interalliance.bgДруги предложения