За нас
MALL359 - най-бързо развиващия се нов сайт за безплатни онлайн обяви в България.
 
 
Добре дошли в първият в България виртуален  МОЛ за безплатни онлайн обяви .  MALL359  уебсайтът, където потребителските очаквания, предпочитания и изисквания са събрани в едно. 
MALL359  е сайт за безплатни обяви от типа general classifieds - платформа за покупко - продажба и размяна на стоки от  частни лица, предлагане на услуги от частни лица, малкия и среден бизнес, както и реклами.
 
Основната цел на MALL359 е да  предоставя възможност на потребителите свободно да предлагат, купуват или разменят стоки и услуги в съдържащите се на сайта основни категории:  "Автомобили и авточасти", "Недвижими имоти", "Дом и градина", "Електроника и битова техника", "Мода", "За  бебето и детето", "Услуги", "Работа", "Екскурзии и почивка", "Свободно време", "Домашни любимци" и др.
 
 
 Част от предимствата на сайта, MALL359 в сравнение с преките му конкуренти  са:
 
 
   - високата ефективност; 
 
   - изгодните цени и оферти (които се дължат на предложенията от частни лица)
 
   - качеството на обявите, за които се грижи отдел модератори;
 
   - добре развитата и активна потребителска общност;
 
   - виртуално пространство - среда, която дава равен старт на  всички;
 
 
  Защо да избера сайта за обяви MALL359 :
 
 
   - напълно безплатна, бърза и лесна публикация на обяви онлайн и преглед на онлайн обявите в сайта;
 
   - групиране на обявите при разглеждане по области и  специфичните параметри на обявите;
 
   - бързо търсене по ключова дума;
 
   - лесно подновяване на обявата;
 
   - възможност за промотиране на обява, банер за реклама;
 
   - възможност за качване до 10 броя снимки;
 
 
Потребителите имат възможност да сърфират в красив и удобен уеб пазар за покупко - продажба на стоки и услуги без посредници и без комисионни. 
Нашата мисия е да създадем уебсайт за публикуване на обяви, които предоставят ценна информация и за клиенти и за потребители. Ще се радваме тук да намерите продуктът, който търсите и компанията, която отговаря на Вашите критерии.  Нашият уебсайт Ви предоставя възможност да дефинирате ясни критерии за търсене с цел оптимизиране на наличните обяви и показване на тези, които отговарят на определените от Вас изисквания. С нас е лесно и безплатно да предложите за продан стария си автомобил,  да намерите мили хора, които подаряват кученца или да използвате още един канал за комуникация до крайните потребители.
 
Не се колебайте да се свържете с нас по въпроси, които Ви вълнуват. Ние с радост ще прегледаме Вашите предложения, въпроси и идеи .
 

Email: sales@mall359.com

 

MALL359