Експедиционна раница 100+20л

Направи VIP
  • Цена:
  • 233 лв.
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. София
  • Град: гр. София
  • Публикувана на: 14.05.2018 12:25:18
  • Обява номер: 38076

Обявата е видяна 754

Алармирай

Описание на офертата

Експедиционна раница 100+20 с кордура

Производител : Tashev BG
Код на продукта : MOUNT 100+20

Тази раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura®* с Teflon®**, ципове YKK®***, катарами DURAFLEX®****
Дишаща материя TEBOX® на контактните зони; VBS system*****

С внушителен обем от 120 литра този модел е създаден за дълги експедиции далеч от цивилизацията или за пътешествия, в които искате максимална независимост и затова ви трябват много екипировка и провизии.

Много здрава, устойчива и стабилна, с нея, стига да искате, можете да носите 60 кг. багаж.

Модела е с вграденото покривало за дъжд и допълнителен челен вход с цип.

Така раницата става с 3 входа - 1.основния, отгоре под капака, 2.входа с цип за долната камера и 3.новия вход за бърз достъп до багажа, намиращ се в долната част на горната камера, който е по-труднодостъпен от основния вход, поради голямата височина на този 100-литров модел. 

Раницата разполага и с три сгъваеми джоба. С тези екстри, както и с всички възможни места за фиксиране на багаж отвън, експедиционната раница Маунт 100+20 е най-големия и най-разработения модел за най-здравите гърбове.

Носещата система е обновена с повече дишаща материя на контактните зони.

Специално за този модел ,регулирането е с допълнителен модул за ефективност и при по-ниски ръстове/под 170см/ :

- два допълнителни горни регулатори поемат горното регулиране за по-ниските ръстове. За тази цел изваждате раменните ленти от горните регулатори и ги монтирате на въпросните два допълнителни регулатора, намиращи се на аналогично място под носещия блок

Изработена изцяло от кордура и изпитана през годините, Маунт 100+20 е гарантирано много здрава и с дълъг живот - продукт, който се ползва дълго време.

Технически характеристики:
Материали: раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura® с Teflon®, ципове YKK®, катарами DURAFLEX®
Дишаща материя TEBOX® на контактните зони

Добре подплатен кръстен колан
Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки
с вградена аварийна свирка
Конструкция: Ергономичен S-образен гръб с
П-образна дуралуминиева рамка
Регулируема носеща система - VBS system
Допълнителен обем под подвижния капак
Две камери с преграда с цип
Допълнителен челен вход с цип към горната камера
Вградено откачващо покривало за дъжд
Сгъваеми странични джобове
Сгъваем челен джоб с цип
Странични джобове за рейки
Два джоба на капака – вътрешен и обемен външен
Халки за закачване на екипировка на дъното
Халки за по-лека екипировка на капака
Челна дръжка
Два държача за пикел или щеки
Дълги компресионни ленти -3х2 броя
Удължени фронтални долни и горни ленти
Ленти за ръце на презрамките – за опора на ръцете
Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела
Двойно подсилено дъно като ключова зона

Обем: 100L
Допълнителен обем: 20L
Височина: 90 сm
Тегло: 2400 g
• Материал Cordura® с Teflon®

*Cordura - За производството му се използват изчистени полиамидни фибри, които са пресукани неколкократно. Влакното е  по-устойчиво при триене от обикновените найлонови влакна. Изключителната твърдост, издръжливост и еластичност на платовете, които се произвеждат от CORDURA®

**Teflon - Тефлоновия слой защитава тъканите на молекулярно ниво. Издържа на температури от -40 ºC до +50 ºC. Притежава силна защита от петна ( не се замърсява), водоотблъскващи своиства. Разстоянията между размерите на влакната на тефлона са по- малки от размерите на молекулите на замърсяващите вещества. Не пропускат вода, масла и други замърсяващи (правещи петна) вещества. Освен това е изключително издръжлива материя на надраскване и износване.

***YKK - Спиралата на Японската марка ципове е устойчива на силен страничен опън . Издържа на много ниски и много високи температури, влага, прах, замърсена среда и др. Животът на циповете зависи не само от степента на натоварване, но и от интензивността на употреба, т.е. от броя отваряния и затваряния. В това отношение YKK циповете са над 10 пъти по-дълготрайни от всички останали ципове. Търсете надписа YKK на плъзгача.

****DURAFLEX - USA катарами и ПВЦ детайли.  Еластичност за висока устойчивост на атмосферни въздействия. Изработени от ACETAL, който променя структурата си чак при -50°C, което ги прави високоустойчиви на големи натоварвания и ниски температури. Други предимства са доброто сцепление и ударна якост срещу появата на малки пукнатини.

***VBS system - /Vario Back system/ - регулируема носеща система. Прилага се за раници с голям обем 55-100 литра, предназначени за продължително носене на тежък багаж при труден терен. Осигурява максимално високо ниво на стабилност и удобство чрез прецизно позициониране на раницата към човешкия гръб според индивидуалния ръст. Това се осъществява чрез приплъзване на носещия блок по алуминиевата конструкция и отпускане/затягане на регулаторите. Така и при много ниски и при много високи ръстове, комфортът е гарантиран.

 Други предложения