Биорезонансен скенер Diacom-Lite-Freq

Направи VIP
  • Цена:
  • 12 440 лв.
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. Пловдив
  • Град: гр. Пловдив
  • Публикувана на: 23.04.2018 10:34:17
  • Обява номер: 31114

Обявата е видяна 865

Алармирай

Описание на офертата

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

БИОРЕЗОНАНСЕН АНАЛИЗАТОР " DIACOM - Lite - FREQ

" DIACOM - Lite - FREQ" е многофункционална, скринингова, биорезонансна апаратура, която чрез нелинеен системен анализ извършва тестване, контрол, оценка (остри, хронични и развиващи се патологии) и анализиране на моментното здравословно състояние на човека.

Биорезонансната апаратура Диаком - Лайт - ФРЕК e с графично - илюстративно съпровождане на информацията и автоматично текстово интерпретиране на резултатите от много и различни нива на тестване, които са разбираеми, както от лекарите, така също и от други обучени оператори или такива с базово медицинско образование.

Биоанализаторът DIACOM - Lite - FREQ не се явява медицинско устройство и не изисква регистрация от Ведомствата за сертификация на медицински прибори и оборудване.
Биорезонансната апаратура DIACOM Lite - FREQ е незаменим помощник в ръцете на лекарите - специалисти, хомеопати, фелдшери, специалисти по медицинска рехабилитация, кинезитерапия и ерготерапия, а така също и на други специалисти свързани с благоприятно въздействие и възстановяване здравето на човека.
Апаратурата DIACOM - Lite - FREQ намира своето практическо приложение и използване в Медицинските Центрове, Центрове за Профилактика на Здравето, СПА Центрове, Оздравителни Центрове, Спортни клубове, Центрове за фитнес, йога и други центрове за профилактика и възстановяване здравето на човека.

Биорезонансната апаратура DIACOM - Lite - FREQ се произвежда в Чехия и притежава Европейски сертификат за качество и всички необходими документи потвърждаващи безвредност и гарантиращи безопасна работа с нея в страните от Европейския съюз.

При работата с биорезонансната апаратура " DIACOM - Lite - FREQ" всички тестове за актуалното здравословно състояние на човека се извършват чрез нелинеен системен анализ в реално време. Снемат се само обективните резултати от моментното състояние на здравето на човека и получаваме актуална функционална оценка за неговите органи и системи поотделно. Практически е невъзможно " изкуствено подреждане" на резултатите от тестването.

Работата с биорезонансната апаратура " DIACOM - Lite - FREQ" e безопасна, а всички тестове за моментното състояние на здравословното състояние на човека са НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ, безконтактни, няма облъчване, няма болка.

За по - голяма икономическа ефективност при използване на биоанализатора DIACOM - Lite - FREQ, компанията DIACOM TECHNOLOGY е разработила и предлага комплексна програма за благоприятно въздействие и възстановяване индивидуалното здраве на човека с използване на биорезонансна терапия чрез апарата DIACOM - SOLO - FREQ - PC, реализиращ принципа на микрочестотно въздействие върху патогенната микрофлора.

Първоначалното базово обучение на един оператор за работа с биорезонансната апаратура DIACOM е безплатно. За клиенти, желаещи да усъвършенстват своята квалификация, се организират допълнителни курсове за платено обучение, завършващи с получаването на СЕРТИФИКАТ за работа с апаратурата.

При желание на клиент, който е закупил биорезонансна апаратура DIACOM - Lite - FREQ (NLS - DIAGNOSTICS) би могло, срещу допълнително заплащане, да му се осигури възможност за дистанционен контрол на клиентопотока при използването и работата с биоанализатора.

В апаратурата DIACOM - Lite - FREQ има заводско вградена защита от кражба и несанкционирано използване.

Методът NLS – DIAGNOSTICS (нелинейна диагностика) позволява да се оцени биоенергийното състояние на всеки човешки орган поотделно на клетъчно ниво.
Биорезонансната апаратура DIACOM работи на принципа на нелинеен системен анализ като компютърна нелинейна диагностика в комплекс с компютър и програмно обезпечение.Други предложения